Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 31 de juliol de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de característiques tècniques que regiran la contractació del servei de manteniment del sistema de climatització d’edificis municipals. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 23 d’agost de 2019 a les 14 hores.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 31 de juliol de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de característiques tècniques que regiran la contractació del servei públic d’atenció a la primera infància a les escoletes “Pere Oliver i Domenge” i “Sa Miloca” de l’Ajuntament de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 30 d’agost de 2019 a les 14 hores.

Recordatori guals

L’objecte del present és el d’avisar a tots els titulars de les concessions de guals, que es troben obligats entre altres coses a:
1. Col·locar la placa de gual en el lloc corresponent
2. Aquesta placa serà vàlida només per l’adreça que consti a l’expedient administratiu de llicència
3. Mantenir el gual en els condicions tècniques i de decòrum públic, en cas d’estar en mal estat s’ha de sol·licitar una placa nova.
4. L’incompliment d’aquestes i altres mesures contingudes a la corresponent ordenança en matèria reguladora de gual, podrà suposar la pèrdua dels seus efectes i com a conseqüència la revocació de la llicència.

Donacions de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Sanitari de Felanitx, dilluns dia 12 d’agost de 17.30 a 21.00 h, i al Centre Cívic local d’Assumptes Socials de Portocolom, divendres 16 d’agost de 17.30 a 21.00 h, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.
Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Horari Medi Ambient

S’informa que l’horari d’atenció telefònica i al públic en general del departament de Medi Ambient serà:
– Dilluns: de 8:00 a 14:00
– Dimarts a divendres: de 11:30 a 14:00
Telefon d’atenció: 871987791

Prevenció d’Incendis

Està prohibit fer foc al bosc de l’1 de maig al 15 d’octubre.
Durant l’època de perill moltes activitats relacionades amb l’ús del foc estan rigorosament prohibides o necessiten una autorització especial dels serveis forestals.
Vos demanam precaució i col·laboració per prevenir els incendis forestals. La temporada dalt risc d’incendi forestal s’allargarà fins al 15 d’octubre.

Durant els propers sis mesos són vigents les normes sobre l’ús del foc, vos recordam:
– L’112 és el número de telèfon d’emergències per avisar i donar informació de qualsevol incident relacionat amb un incendi forestal.
– Cal extremar la precaució en les activitats a zones boscoses: no llençar llosques de cigarrets, no fer focs d’artifici ni deixar cap tipus de residu.
A més aquest any s’ha publicat la Llei 3/2019, de 31 de gener, agrària de les Illes Balears, on concretament en el seu article 77 desenvolupa les mesures de seguretat i defensa de les forests en zones d’interfície urbà-forestal. S’estableix entre d’altres que:

• En el cas dels habitatges unifamiliars amb zones d’interfície urbano-forestal s’haurà d’executar i mantenir una franja exterior perimetral de seguretat de 30 metres d’amplada mínima, sense acumulacions de combustible vegetal, amb un desbrossament selectiu i amb aclarides i podes de la massa arbòria que permetin trencar la continuïtat vertical i horitzontal de la vegetació.
• Els propietaris d’habitatges unifamiliars situats en terreny forestal o confrontats amb aquest hauran de mantenir a les zones d’alt risc d’incendi forestal, a banda i banda dels vials d’accés, franges longitudinals de seguretat de 10 metres d’amplada mínima amb actuacions preventives de control del combustible vegetal.

Taller de teatre fòrum per a joves

L’Ajuntament de Felanitx organitza un taller de teatre fòrum per a joves emmarcat dins la campanya No i punt!
data: 20 d’agost de 2019
lloc: Centre Cívic de Porto Colom, carrer Ronda Nadal Batle, s/n
horari: 18.00 a 20.00 h
inscripcions: a Felanitx a l’Estació Enològica de 10.30 a 14,00 h, al tf. 971 582 629, i a Biblioteca de Porto Colom de 9 a 14 h, o al WhatsApp 651 890 685
Data limit d’inscripció: 14 d’agost de 2019

Activitat gratuïta, places limitades!!

Trànsit i circulació Festes de Sant Agustí

Amb motiu de les festes de Sant Agustí vos comunicam que es produiran alguns canvis en la disposició del trànsit rodat. Vos demanam precaució.

Cursa de Sant Agustí 2019

L’organització de la cursa de Sant Agustí, que es celebrarà dia 23 d’agost, a partir de les 16.40h a la plaça d’Espanya de Felanitx, vol fomentar les inscripcions per internet per tal d’evitar esperes i retards el dia de la cursa. Per això es sortejarà un val de 50 € en material esportiu a la botiga “De cap a peus” entre totes les inscripcions que s’hagin fet per internet i hagin recollit el dorsal. D’altra banda també s’assegurà una camiseta commemorativa del 40è aniversari d’aquesta cursa. Per inscriure-vos d’aquesta manera heu d’entrar al web eicste.wordpress.com, heu d’emplenar el formulari en línia i el dia de la cursa només heu d’anar a la taula de l’organització a recollir el dorsal. Per als atletes que s’inscriguin presencialment el mateix dia, vos informam que les inscripcions de cada categoria es tancaran 25 minuts abans de la cursa corresponent. Per tant, sobretot per a les categories Sub6 i Sub8, les quals solen ser molt nombroses, es prega puntualitat i no apurar fins al darrer moment.

Cementiri de Felanitx

S’informa que el Cementiri de Felanitx ha quedat finalista en la VI edició del concurs de cementiris que organitza la revista Adiós Cultural. En total 46 candidatures d’11 comunitats autònomes opten a guanyar aquest concurs que reconeix el treball de rehabilitació, educació i sensibilització que es du a terme per part dels ajuntaments.
Les votacions varen començar el passat 17 de juliol i es podran realitzar fins dia 30 de setembre al següent enllaç: http://www.revistaadios.es/concurso-cementerios2019.html

El Cementiri opta a tres candidatures, millor cementiri, millor monument, i millor història documentada.

Agenda Cultural
Agost

Divendres 9, a les 20.30 hores, al Centre Cívic de Portocolom, Conferència, a càrrec dels Amics dels Closos de Can Gaià. A continuació, Sopar de recreació històrica dels Amics des Closos. Venda de tiquets als llocs habituals.

Dissabte 10, a les 19 hores, 24ª Jornada de Portes Obertes al Jaciment dels Closos del Gaià. Vine a descobrir els resultats de la nova campanya d’excavació arqueològica als Closos de la mà dels arqueòlegs i arqueòlogues que l’excaven.
De les 18 hores a les 20 hores, barraques del Riuetó, Pintada infantil de les barraques des Riuetó. Ho organitza: Associació de veïns i propietaris Pro-Portocolom.

Dimecres 14, dijous 15, i divendres 16, tots els dies, a les 20.30 hores Teatre de prop, a càrrec de Mai Som Tots. Punt de trobada: Restaurant Cafeteria Mestral, al carrer Cristòfor Colom. Ho organitza: Mai Som Tots Teatre. Hi col·labora: Ajuntament de Felanitx. Més informació: http://maisomtotsteatre.com/web/

Diumenge 18, a les 17h davant les oficines del Club Nàutic de Portocolom. Festa infantil i entrega de trofeus. Ho organitza: Club Nàutic de Portocolom.

Dijous 22, a les 19.00 h, a la sala d’actes de la Casa de Cultura. presentació de la XL Pujada de Felanitx a Lluc a peu de la part forana. Ho organitza: De Felanitx a Lluc a peu. Hi col·labora: Centre Cultural de Felanitx i Ajuntament de Felanitx.

A les 19.00h Sopar a la fresca als carrers de Felanitx. Hi haurà gelat de franc. Demanau taules i cadires a l’Ajuntament (a atenció ciutadana). Hi col·labora: Ajuntament de Felanitx.

A les 21.00h Sopar a la fresca, davant les oficines del Club Nàutic de Portocolom.
Ho organitza: Club Nàutic de Portocolom.

Vos recordam que algunes de les activitats esportives es troben al programa d’Estiu 2019 a la part de darrere.