Programa de Festes

A partir del 19 d’agost estarà a la vostra disposició el programa de les festes de Sant Agustí 2019. Els podeu recollir a les oficines de l’Ajuntament, a la Casa de Cultura, al Poliesportiu Guillem Timoner, a l’oficina d’informació Turística de Portocolom, a l’Estanc de Portocolom i a la llibreria Ca Na Massot

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 31 de juliol de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de característiques tècniques que regiran la contractació del servei de manteniment del sistema de climatització d’edificis municipals. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 23 d’agost de 2019 a les 14 hores.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 31 de juliol de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de característiques tècniques que regiran la contractació del servei públic d’atenció a la primera infància a les escoletes “Pere Oliver i Domenge” i “Sa Miloca” de l’Ajuntament de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 30 d’agost de 2019 a les 14 hores.

Donacions de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Cívic local d’Assumptes Socials de Portocolom, divendres 16 d’agost de 17.30 a 21.00 h, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Taller de teatre fòrum per a joves

LAjuntament de Felanitx organitza un taller de teatre fòrum per a joves emmarcat dins la campanya No i punt!

data: 20 d’agost de 2019

lloc: Centre Cívic de Porto Colom, carrer Ronda Nadal Batle, s/n

horari: 18.00 a 20.00 h

inscripcions: a Felanitx a l’Estació Enològica de 10.30 a 14,00 h, al tf. 971 582 629, i a Biblioteca de Porto Colom de 9 a 14 h, o al WhatsApp 651 890 685

Data limit d’inscripció: 14 d’agost de 2019

Activitat gratuïta, places limitades!!

Trànsit i circulació Festes de Sant Agustí

Amb motiu de les festes de Sant Agustí vos comunicam que es produiran alguns canvis en la disposició del trànsit rodat. Vos demanam precaució.

Cursa de Sant Agustí 2019

L’organització de la cursa de Sant Agustí, que es celebrarà dia 23 d’agost, a partir de les 16.40h a la plaça d’Espanya de Felanitx, vol fomentar les inscripcions per internet per tal d’evitar esperes i retards el dia de la cursa. Per això es sortejarà un val de 50 € en material esportiu a la botiga “De cap a peus” entre totes les inscripcions que s’hagin fet per internet i hagin recollit el dorsal. D’altra banda també s’assegurà una camiseta commemorativa del 40è aniversari d’aquesta cursa. Per inscriure-vos d’aquesta manera heu d’entrar al web eicste.wordpress.com, heu d’emplenar el formulari en línia i el dia de la cursa només heu d’anar a la taula de l’organització a recollir el dorsal. Per als atletes que s’inscriguin presencialment el mateix dia, vos informam que les inscripcions de cada categoria es tancaran 25 minuts abans de la cursa corresponent. Per tant, sobretot per a les categories Sub6 i Sub8, les quals solen ser molt nombroses, es prega puntualitat i no apurar fins al darrer moment.

Agenda Cultural

Agost

Divendres 16, a les 20.30 hores Teatre de prop, a càrrec de Mai Som Tots. Punt de trobada: Restaurant Cafeteria Mestral, al carrer Cristòfor Colom. Ho organitza: Mai Som Tots Teatre. Hi col·labora: Ajuntament de Felanitx. Més informació: http://maisomtotsteatre.com/web/

Diumenge 18, a les 17h davant les oficines del Club Nàutic de Portocolom. Festa infantil i entrega de trofeus. Ho organitza: Club Nàutic de Portocolom.

Dijous 22, a les 19:00h, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, Presentació de la XL Pujada de Felanitx a Lluc a peu de la part forana. Ho organitza: De Felanitx a Lluc a peu. Hi col·labora: Centre Cultural de Felanitx i Ajuntament de Felanitx.

Festes de Sant Agustí, a les 19:00h. Sopar a la fresca als carrers de Felanitx. Hi haurà gelat de franc. Demanau taules i cadires a l’Ajuntament (a atenció ciutadana). Hi col·labora: Ajuntament de Felanitx. A les 21:00h. Davant les oficines del Club Nàutic de Portocolom. Sopar a la fresca. Ho organitza: Club Nàutic de Portocolom.

Divendres 23, a les 17:00h, sortida de la plaça d’Espanya de Felanitx, XL Cursa popular de Sant Agustí. Ho organitza: Esport per tu (EXT). A les 20:30h, a la plaça de sa Font de Santa Margalida, des del balcó de la Casa de Cultura. Pregó de les Festes de Sant Agustí 2019. A les 21:00h, NITXDEL’ART19, Inauguració d’exposicions, a la casa de Cultura de Felanitx, A la sala d’exposicions, V Certamen d’Arts Plàstiques Ciutat De Felanitx. A la sala Miquel Barceló, Yolanda Adrover. Exposicions obertes fins dia 6 d’octubre. Al carrer, animació musical (programa a part). A les 22.30h, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Primera verbena. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx. Entrada gratuïta.

Dissabte 24, a les 9:30h, al Golf Vall d’Or Golf, Trofeu Ajuntament de Felanitx Vall d’Or Golf. Ho organitza: Vall d’Or Golf. Més informació: reservas@valldorgolf.com. T. 971837001. www.valldorgolf.com. A les 22:30h, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Segona verbena. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx. Entrada gratuïta.

Diumenge 25, a les 22:30h,al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Nit de teatre.

Ho organitza: Ajuntament de Felanitx. Entrada gratuïta.

Dilluns 26, a les 17:00h, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Festival infantil. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx.

Dimarts 27, a partir de les 18:00h, al passeig Ramon Llull de Felanitx, VII Fira nocturna de Sant Agustí + gastronomia de carrer (Food Trucks). A les 19:00h, Cercavila pels carrers de Felanitx amb els Cavallets, Dimonis i Caparrots, sortida i primer ball a la Casa de Cultura de Felanitx i continuarà el recorregut cap a l’Ajuntament. A les 22:00h, al Convent de Sant Agustí de Felanitx. Completes de Sant Agustí. Cantades per la Coral de Felanitx. Ho organitza: Parròquia de Sant Miquel de Felanitx. A continuació, processó des de la plaça del Convent amb la participació dels Cavallets. A partir de les 22:00h, al passeig Ramon Llull, Ballada popular amb els grups s’Estol des Gerricó i Abeniara.

Dimecres 28, Festa de Sant Agustí. A les 11.00h, al convent de Sant Agustí de Felanitx, Eucaristia solemne. Presidirà i predicarà Mn. Bartomeu Villalonga, rector de la Unitat

Pastoral de Santanyí. Cantarà la Coral de Felanitx. Hi participen els Cavallets.

A les 17:00h, festa aquàtica infantil, al passeig de n’Ernest Mestre.

A les 20:00h, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx Verbena de Sant Agustí. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx. Entrada gratuïta.

A partir de les 21:30h. Correfoc, a càrrec de Dimonis a Lloure, des de la plaça de sa Font de Santa Margalida. (Vegeu recomanacions de seguretat a part). A les 00:00h, al pati del costat del quarter de la Guàrdia Civil. Castell de focs artificials de Sant Agustí.

Dijous, 29 d’agost, a les 21.00h, al convent de Sant Agustí. T. 630158702. Sopar solidari.

Vos recordam que algunes de les activitats esportives es troben al programa d’Estiu 2019 a la part de darrere.