Programa de Festes

Tenim a la vostra disposició el programa de les festes de Sant Agustí 2019. Els podeu recollir a les oficines de l’Ajuntament, a la Casa de Cultura, al Poliesportiu Guillem Timoner, a l’oficina d’informació Turística de Portocolom, a l’Estanc de Portocolom i a la llibreria Ca Na Massot.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 31 de juliol de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de característiques tècniques que regiran la contractació del servei públic d’atenció a la primera infància a les escoletes “Pere Oliver i Domenge” i “Sa Miloca” de l’Ajuntament de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 30 d’agost de 2019 a les 14 hores.

Cursa de Sant Agustí 2019

L’organització de la cursa de Sant Agustí, que es celebrarà dia 23 d’agost, a partir de les 16.40h a la plaça d’Espanya de Felanitx, vol fomentar les inscripcions per internet per tal d’evitar esperes i retards el dia de la cursa. Per això es sortejarà un val de 50 € en material esportiu a la botiga “De cap a peus” entre totes les inscripcions que s’hagin fet per internet i hagin recollit el dorsal. D’altra banda també s’assegurà una camiseta commemorativa del 40è aniversari d’aquesta cursa. Per inscriure-vos d’aquesta manera heu d’entrar al web eicste.wordpress.com, heu d’emplenar el formulari en línia i el dia de la cursa només heu d’anar a la taula de l’organització a recollir el dorsal. Per als atletes que s’inscriguin presencialment el mateix dia, vos informam que les inscripcions de cada categoria es tancaran 25 minuts abans de la cursa corresponent. Per tant, sobretot per a les categories Sub6 i Sub8, les quals solen ser molt nombroses, es prega puntualitat i no apurar fins al darrer moment.

Agenda Cultural

Agost

Divendres 23, Festes de Sant Agustí, a les 16:40h, sortida de la plaça d’Espanya de Felanitx, XL Cursa popular de Sant Agustí. Ho organitza: Esport per tu (EXT). A les 20:30h, a la plaça de sa Font de Santa Margalida, des del balcó de la Casa de Cultura. Pregó de les festes de Sant Agustí 2019 a càrrec de David Ordinas. A les 21:00h, NITXDEL’ART19, INAUGURACIÓ D’EXPOSICIONS, a la casa de Cultura de Felanitx, A la sala d’exposicions, V Certamen d’Arts Plàstiques Ciutat De Felanitx., A la sala Miquel Barceló, Yolanda Adrover. Al replà, escultures de Fabian Schalecamp. A la sala d’actes, videoprojecció de Leo Sapere. Exposicions obertes fins dia 6 d’octubre. Al carrer, animació musical (programa a part). A les 22.30h, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Primera verbena. Anegats, OR, Pelillos a la mar i Dj Titi. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx. Entrada gratuïta.

Dissabte 24, a les 9:30h, al Golf Vall d’Or Golf, Trofeu Ajuntament de Felanitx Vall d’Or Golf. Ho organitza: Vall d’Or Golf. Més informació: reservas@valldorgolf.com. T. 971837001. www.valldorgolf.com. A les 21:00h, al convent de Sant Agustí. T. 630158702. Sopar solidari. A les 22:30h, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Segona verbena. Catarres, Oques Grasses, Jes i Dj Identical Souls. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx. Entrada gratuïta.

Diumenge 25, a les 22:30h,al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Nit de teatre. Provocatores. A càrrec de Bufons Teatre. Entrada gratuïta.

Dilluns 26, a les 17:00h, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Festival infantil. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx. A les 20:30, a Plaça d’Espanya, Nit de Ball a les Palmeres, a càrrec de Joan i Cati.

Dimarts 27, a partir de les 18:00h, al passeig Ramon Llull de Felanitx, VII Fira nocturna de Sant Agustí + gastronomia de carrer (Food Trucks). A les 19:00h, Cercavila pels carrers de Felanitx amb els Cavallets, Dimonis i Caparrots, sortida i primer ball a la Casa de Cultura de Felanitx i continuarà el recorregut cap a l’Ajuntament. A les 22:00h, al Convent de Sant Agustí de Felanitx. Completes de Sant Agustí. Cantades per la Coral de Felanitx. Ho organitza: Parròquia de Sant Miquel de Felanitx. A continuació, processó des de la plaça del Convent amb la participació dels Cavallets. A partir de les 22:00h, al passeig Ramon Llull, Ballada popular amb els grups s’Estol des Gerricó i Abeniara.

Dimecres 28, Festa de Sant Agustí. A les 11.00h, al convent de Sant Agustí de Felanitx, Eucaristia solemne. Presidirà i predicarà Mn. Bartomeu Villalonga, rector de la Unitat Pastoral de Santanyí. Cantarà la Coral de Felanitx. Hi participen els Cavallets. A les 20:00h, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Verbena de Sant Agustí. IPOPS, Toninaina, Witthout String. Dj Txema Sánchez i Romeromanía amb Dj Oscar Romero. Entrada gratuïta. A les 00:00h, al pati del costat del quarter de la Guàrdia Civil. Castell de focs artificials de Sant Agustí.

Divendres 30, a les 19:00h, a la Casa de Cultura de Felanitx, Visita guiada a les exposicions de la Casa de Cultura, a càrrec de Tina Codina. A les 20:00h, a la Casa de Cultura de Felanitx, Taula rodona d’art. “De la nuit Blanche a les nits de l’art“. Reflexions entorn al concepte de nits de l’art a Mallorca. Ho moderarà: Tina Codina. A les 20:00h, al Parc Municipal de sa Torre, Pamboliada i Quarta Verbena, Toni Frontiera, La canción del Verano, Valnou i DJ Titi. Tiquets per pamboliada 6 euros. Punts de venda; Fotos Bennàssar i Associació de la Tercera Edat de Portocolom fins el 23 d’agost.

Dissabte 31, a les 22:30h, al Parc Municipal de sa Torre, Cinquena Verbena, Sra. Tomasa, Bruno Sotos, Versionados i Dj Romi. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx.

Diumenge 1, a les 19:30h, al Parc Municipal de sa Torre, Trobada de ball en línea. A les 21:30h, al Parc Municipal de sa Torre, Demostració de ball esportiu i hip hop. Ho organitza: Club de Ball Esportiu de Felanitx i acadèmia Move’and’Dance. Entrada gratuïta.

Normes de seguretat per als comerciants i veïns en el correfoc de dia 28 d’agost

Retirau tots els vehicles dels carrers de l’itinerari.

Abaixau els portals metàl·lics o persianes en els edificis que en disposin.

Protegiu els vidres de les finestres, portes i aparadors amb cartrons gruixuts.

Enrotllau tots els tendals exteriors dels habitatges i locals.

No tireu aigua als participants ni als espectadors del correfoc per la perillositat que representa.

Desconnectau tot tipus d’alarmes.

Retirau de la via pública qualsevol objecte que pugui dificultar el pas dels actors, organitzadors i participants al correfoc.

Per als participants del correfoc

Portau roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs.

Portau un barret amb ales que cobreixi tot el cap i tapau-vos el clatell amb un mocador de cotó.

Protegiu-vos els ulls.

Portau el calçat adequat (esportiu, de muntanya, etc.)

Teniu cura de tapar-vos les orelles per disminuir els sorolls de les explosions pirotècniques.

No demaneu aigua als veïns.

Obeïu les indicacions dels serveis d’ordre públic i de sanitat.

Queda prohibit portar productes pirotècnics particulars, i es poden utilitzar únicament els preparats pels organitzadors.

Respectau les figures de foc, els seus portadors i els músics.

Adoptau una actitud correcta amb els diables i no obstaculitzeu el pas ni els
faceu caure.

Seguiu en tot moment les indicacions dels diables.

Assabentau-vos abans de l’inici del recorregut del correfoc i dels punts d’assistèn-
cia sanitària.

En el cas de sofrir cremades, dirigiu-vos immediatament als punts d’assistència
sanitària.