PISCINES COBERTES MUNICIPALS

A PARTIR DE DILLUNS 2 DE SETEMBRE COMENÇAM AMB LES INSCRIPCIONS PER A TOTES LES ACTIVITATS

El temps no s’atura, arribem al final de l’agost i de nou estem apunt per començar una nova temporada i ja ho tenim tot apunt per començar en les inscripcions als cursos de natació, a les activitats dirigides i al ranking de pàdel.

De nou posarem a la vostra disposició una ample oferta de cursos de natació per a totes les edats, distribuïts en grups reduïts segons el nivell tècnic de cada persona: per a embarassades, per a pares i nadons, per a nadons, per a nins, joves, adults i gent gran. Repartits al llarg de tot el dia i en possibilitat de fer sessions de 1 dia, 2 dies o 3 dies per setmana.

Els períodes d’inscripció dels cursos son els següents:

PELS CURSETISTES ANTICS: (que assistiren als cursos de natació durant la temporada 2018-19): poden confirmar la seva inscripció i triar horari del dia 2 de setembre al dia 14 de setembre, sense necessitat de fer prova de nivell.

Aquest any hem posat cada dia per un nivell o color distint, tal com us especifiquen mes endavant.

PELS NOUS CURSETISTES ( que vulguin començar per primera vegada) poden realitzar la seva inscripció des del 16 de setembre fins dia 30 de setembre i prèviament han de realitzar una prova de nivell.

També oferirem un ample horari d’activitats dirigides per a tots aquells que es facin ABONATS repartides al llarg de tot el dia. Aquesta temporada us oferirem step, gac, ioga, bodyjump, pilates, zumba, zumba step, zumbakids, entrenament en suspensió, aquazumba, aquastep, aquaerobic, aquapilates, bodypump, bodycombat, aquadinàmic i cxworx

I a les pistes de Pàdel es realitzarà de nou el ranking de pàdel des del mes d’octubre fins al mes de maig de 2020

Per a mes informació i inscripcions podeu acudir al centre o telefonar al 971582101

 

 

NATACIO 2019-2020