Horari ATIB Felanitx 2020

La delegació de l’agència tributària canvia l’horari d’atenció al públic a les oficines del Passeig de n’Ernest Mestre de Felanitx.

Matí

Dilluns a dijous 8:15h a 14:00h

Divendres 8:15h a 14:30h

Horabaixes

Dimarts i dijous 15:15h a 16:45h

Recordar als usuaris que han de demanar cita prèvia als telèfons 971582523-971678404 o a través de la plana web www.atib.es

Subhasta solars polígon

14 solars del polígon Son Colom de Felanitx sortiran a subhasta amb l’objectiu de revitalitzar la zona industrial.
Les ofertes es poden presentar fins dia 28 de gener a les oficines de Gestión Urbanística de Baleares,GESTUR. El procediment de venda de solars a Felanitx és a través de l’adjudicació de la subhasta, és obert a totes les persones interessades, tant físiques com jurídiques, espanyoles o estrangeres, publiques o privades, amb o sense ànim de lucre. Els preus oscil·len entre els 246.000 i els 650.000 euros i els solars tenen d’entre 1.400 fins als 3.300 metres quadrats.
S’admetran les ofertes que elevin el preu al marcat a les diferents parcel·les, mentre es rebutjaran les que vagin a la baixa. Cada persona podrà optar a més d’un solar de forma independent. Les persones o entitats en prendre part d’aquesta convocatòria poden consultar les bases a la plana web de GESTUR www.gesturbalear.com

Campanya comerç

L’associació de comerciants de Felanitx llença la campanya ‘El teu comerç et duu a…’
Una iniciativa que ja s’ha iniciat amb les rebaixes del 7 de gener i que es perllongarà fins al pròxim 14 de febrer, dia que se sortejarà un viatge. Les persones que comprin a un dels establiments adherits a l’associació de comerciants, participaran en el sorteig de forma automàtica. Per més informació podeu contactar amb la presidenta de l’entitat, Maria Vaquer al número 636822088.

Renovació cartilla ramadera

Es recorda a tots els ramaders que el termini per a poder renovar la Cartilla Ramadera acaba el 28 de febrer. Per poder renovar-la és necessari presentar els llibres de registre d’explotació i, en el cas que hi hagi cavalls, també s’haurà de presentar el passaport.

Per més informació i tramitació vos podeu dirigir a la Delegació Comarcal del FOGAIBA de Felanitx, Passeig Ramón Llull, nº 19 (Edifici Estació Enològica) Tel. 971787339.

Ampliació campanya vacunació grip

La campanya de vacunació per prevenir la grip entre els col·lectius de risc s’amplia fins el pròxim 15 de gener. No oblideu demanar cita prèvia al Servei de Salut telefonant al 971 43 70 79 si estau interessats en vacunar-vos.

– Els col·lectius de risc establerts són els següents:

 • Les persones més grans de 65 anys.
 • Els adults i els infants amb malalties cròniques relacionades amb el sistema pulmonar, el sistema cardíac, les insuficiències respiratòries i l’asma, la diabetis i les malalties renals.
 • Les persones immunodeprimides.
 • Els pacients amb obesitat mòrbida.
 • Els malalts afectats per algun tipus de deteriorament cognitiu.
 • Les persones amb un implant coclear (dispositiu auditiu) o en espera de rebre’l.
 • Els infants prematurs en els primers dos anys de vida.
 • Les dones embarassades.
 • Les persones de qualsevol edat que viuen en una institució.
 • Els serveis essencials per a la comunitat. Es recomana molt especialment la vacunació als col·lectius que poden transmetre la grip a les persones dels grups de risc, com són el personal sanitari, el personal de les residències de gent gran i de residències de discapacitats, els cuidadors de malalts amb patologia crònica o les persones que hi conviuen, i els que ofereixen serveis de resposta ràpida a la comunitat o treballen en aquest àmbit (policia, bombers i protecció civil).
 • Els educadors d’escoletes de 0 a 5 anys.

La vacunació, a més d’un acte individual per a la protecció pròpia, és molt important per evitar contagiar persones que poden tenir complicacions greus amb la grip.

Campanya donació sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca posa en coneixement de la ciutadania les properes campanyes de donació de sang al municipi.

S’Horta – Centre Cívic

Dimecres 15 de gener de 2020 de 17:30 a 21:00 hores

Felanitx – Centre sanitari

Dijous 16 de gener de 2020 de 17:30 a 21:00 hores

Portocolom – Centre Cívic

Divendres 17 de gener de 2020 de 17:30 a 21:00 hores

Cas Concos – Centre sanitari

Dimarts 28 de gener de 2020 de 17:30 a 21:00 hores

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Reis 2020

L’Ajuntament de Felanitx vol agrair a totes les persones que han participat i col·laborat en les diferents cavalcades de Reis al municipi. Felanitx, Portocolom, s’Horta i Cas Concos reberen sense cap incident a Melcior, Gaspar i Baltasar. Gràcies a la feina dels voluntaris de Protecció Civil, Policia Local, Banda de Música i els components dels Espiatocats que animaren la nit.

 

Foguerons Sant Antoni 2020

A tots els ciutadans o entitats interessades en organitzar foguerons de Sant Antoni vos informam dels dies als diferents nuclis.

Calendari

10 gener Fogueró Cala Ferrera i Portocolom

11 gener Cas Concos

17 gener S’Horta

18 gener Felanitx i Es Carritxó

25 gener Son Negre

1 febrer Son Proenç i Es Clot des Pou

Festes de Sant Antoni d’es Carritxó gener 2020

DIVENDRES 10

A les 20h

Pregó Festes

Dins l’església a càrrec de Margalida Vidal Barceló

Actuació Llar Tercera Edat Felanitx

Mostra de dibuixos

“Es Carritxó amb els ulls del nostres nins”

Exposició

Quadros de Carme Oliver

Xocolata amb ensaïmada per als assistents

DISSABTE 11

A les 20h

Dia de la Tercera Edat

Missa en sufragi dels difunts del 2019

Cantarà el quintet de Son Pinar

Xocolata amb ensaïmada per als assistents

DIUMENGE 12

A les 9h

Pujada al castell i visita a la rectoria

Excursió a peu o en bicicleta al castell de Santueri

Dinar de torrada i beguda per a tots els que confirmin l’assistència als telèfons 686152918 o 630520868

DIJOUS 16

A les 20h

Missa solemne en honor Sant Antoni

Presidirà i predicarà Mossèn Bartomeu Bennàssar Valens. Durant la missa cantará el quintet de Son Pinar.

DIVENDRES 17

A les 15:30h

Beneïdes

Les carrosses que participin optaran a premis d’entre 30 i 150 euros.

DIVENDRES 18

A les 14h

Gran fogueró

Torrada de pa, llonganissa, panxeta, botifarró, salsitxes i sangria de franc fins que s’acabi. Hi haurà rifa i musica a càrrec d’Abeniara, batucada Espiadimonis i Reple-Gats

Agenda Cultural

FINS DIA 2 MARÇ

Casa Cultura Felanitx

Exposició ‘Pastoral’ de Jaume Prohens

A la sala Miquel Barceló es pot visitar l’exposició de l’artista felanitxer. Consta de 45 aquarel·les que mostren la visió de Prohens vers la nuesa del cos humà.