Plenària gener

S’ha convocat sessió ordinària de l’Ajuntament Ple per al dia 20 de gener, a les 20 hores, a la sala de plens de la Casa Consistorial.

Punts de l’ordre del dia més rellevants:

 • 1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior
 • 2. Expedient 3650/2019. Presa de possessió de la Sra. Caterina Ramon Bordoi en el càrrec de regidora.
 • 3. Expedient 1578/2019. Bonificació de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.
 • 4. Estudi i resolució de les mocions que puguin ser presentades i la urgència de les quals sigui declarada de forma legal.

Subhasta solars polígon

14 solars del polígon Son Colom de Felanitx sortiran a subhasta amb l’objectiu de revitalitzar la zona industrial. Les ofertes es poden presentar fins dia 28 de gener a les oficines de Gestión Urbanística de Baleares,GESTUR. El procediment de venda de solars a Felanitx és a través de l’adjudicació de la subhasta, és obert a totes les persones interessades, tant físiques com jurídiques, espanyoles o estrangeres, publiques o privades, amb o sense ànim de lucre. Els preus oscil·len entre els 246.000 i els 650.000 euros i els solars tenen d’entre 1.400 fins als 3.300 metres quadrats.
S’admetran les ofertes que elevin el preu al marcat a les diferents parcel·les, mentre es rebutjaran les que vagin a la baixa. Cada persona podrà optar a més d’un solar de forma independent. Les persones o entitats en prendre part d’aquesta convocatòria poden consultar les bases a la plana web de GESTUR www.gesturbalear.com

Horari ATIB Felanitx 2020

La delegació de l’agència tributària canvia l’horari d’atenció al públic a les oficines del Passeig de n’Ernest Mestre de Felanitx.

Matí

Dilluns a dijous 8:15h a 14:00h

Divendres 8:15h a 14:30h

Horabaixes

Dimarts i dijous 15:15h a 16:45h

Recordar als usuaris que han de demanar cita prèvia als telèfons 971582523-971678404 o a través de la plana web www.atib.es

Campanya comerç

L’associació de comerciants de Felanitx llença la campanya ‘El teu comerç et duu a…’
Una iniciativa que ja s’ha iniciat amb les rebaixes del 7 de gener i que es perllongarà fins al pròxim 14 de febrer, dia que se sortejarà un viatge. Les persones que comprin a un dels establiments adherits a l’associació de comerciants, participaran en el sorteig de forma automàtica. Per més informació podeu contactar amb la presidenta de l’entitat, Maria Vaquer al número 636822088.

Renovació cartilla ramadera

Es recorda a tots els ramaders que el termini per a poder renovar la Cartilla Ramadera acaba el 28 de febrer. Per poder renovar-la és necessari presentar els llibres de registre d’explotació i, en el cas que hi hagi cavalls, també s’haurà de presentar el passaport.

Per més informació i tramitació vos podeu dirigir a la Delegació Comarcal del FOGAIBA de Felanitx, Passeig Ramón Llull, nº 19 (Edifici Estació Enològica) Tel. 971787339.

Campanya donació sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca posa en coneixement de la ciutadania les properes campanyes de donació de sang al municipi.

Cas Concos – Centre sanitari

Dimarts 28 de gener de 2020 de 17:30 a 21:00 hores

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Cursos català

L’Institut d’Estudis Baleàrics ofereix cursos de llengua catalana dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA de febrer a maig de 2020 i tallers de conversa dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 durant el febrer i març de 2020. La inscripció es podrà fer del 8 al 21 de gener de 2020 a la pàgina web iebllengua.caib.cat o a qualsevol dels punts d’inscripció.

Els cursos s’impartiran a diversos municipis de les Illes Balears. També s’ofereixen cursos a distància dels nivells B2, C1 i C2. Podeu consultar l’oferta de cursos i tota la informació sobre el tràmit de matrícula a iebllengua.caib.cat

Foguerons Sant Antoni 2020

A tots els ciutadans o entitats interessades en organitzar foguerons de Sant Antoni vos informam dels dies als diferents nuclis.

Calendari

18 gener – Felanitx i Es Carritxó

25 gener – Son Negre

1 febrer – Son Proenç i Es Clot des Pou

Normes seguretat correfoc

Felanitx 18, a les 21h

Comerciants i veïns

 • Retirau de la via pública qualsevol objecte que dificulti el pas dels participants al correfoc
  • Protegir finestres, portes i aparadors amm cartrons
  • No tireu aigua als participants ni als espectadors del correfoc per la perillositat que representa.
  • Desconnectau tot tipus d’alarmes.

Per als participants del correfoc

 • Portau roba de cotó amb mànigues i pantalons llargs, tapau-vos qualsevol part del cos que pugui cremar-se. Protegiu-vos els ulls. Calçat adequat
 • Taps a les orelles.
 • Obeïu les indicacions dels serveis d’ordre públic i de sanitat.
 • Queda prohibit portar productes pirotècnics particulars, i es poden utilitzar únicament els preparats pels organitzadors.
 • Assabentau-vos abans de l’inici del recorregut del correfoc i dels punts d’assistència sanitària, per si patiu cremades.

Beneïdes de Sant Antoni 2020

S’Horta: Dia 17 a les 14:30 h

Es Carritxó: Dia 17 a les 15.30 h

Cas Concos: Dia 18 a les 11h

Son Valls: Dia 19 a les 10 h

Felanitx: Dia 19 a les 15.30 h a la plaça de Sa Font de Santa Margalida

La concentració dels participants és a partir de les 15 h a la plaça d’Espanya

Son Negre: Dia 26 a les 15.30 h

Es recomana als ciutadans que participin en les beneïdes a qualsevol nucli del municipi, que no es faci ús de material pirotècnic o explosiu en be dels animals i seguretat de les persones. Es recomana no emprar foc ni a les comparses ni a les carrosses. Davant qualsevol incident cap a les persones o perjudici del mobiliari urbà, la responsabilitat recaurà damunt el ciutadà que provoqui l’incident.

Festes Sant Antoni es Carritxó gener 2020

DIVENDRES 17

A les 15:30h

Beneïdes

Les carrosses que participin optaran a premis d’entre 30 i 150 euros.

DISSABTE 18

A les 14h

Gran fogueró

Torrada de pa, llonganissa, panxeta, botifarró, salsitxes i sangria de franc fins que s’acabi. Hi haurà rifa i musica a càrrec d’Abeniara, batucada Espiadimonis i Reple-Gats

DISSABTE 25

A les 10h

Jornada infantil

Actuació del grup d’animació infantil Púrpura. Els pares podran fer un taller amb filtres de cafè.

A les 20h

Combat de glosat

Glossadors: Mateu Matas ‘Xurí’, Maribel Servera ‘Servereta’ i Cati Eva Canyelles

DIUMENGE 26

A les 13:30h

Gran paella

Recolliu els tiquets al local dimarts 21 de les 18:30 a les 19:30 o reservau al telèfon 686152918.

Els socis 8€, infants d’entre 4 i 12 anys 4€.

Després del dinar es farà entrega del reconeixement al carritxoner/a de l’any.

Agenda Cultural

FINS DIA 2 MARÇ

Casa Cultura Felanitx

Exposició ‘Pastoral’ de Jaume Prohens

A la sala Miquel Barceló es pot visitar l’exposició de l’artista felanitxer. Consta de 45 aquarel·les que mostren la visió de Prohens vers la nuesa del cos humà.