Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 14 de gener de 2020 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i tècniques que regiran l’adquisició de terrenys per a la construcció d’una nova escola d’infantil i primària al nucli de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el pròxim dia 27 de febrer de 2020 a les 14 hores.

Agraïment ajuda temporal

El temporal Glòria ha passat pel nostre municipi afectant particulars i empresaris. El batle de Felanitx i el seu equip de govern volen agrair a totes les persones que de forma desinteressada han ajudat les famílies afectades i s’ha aconseguit en la mesura de les possibilitats restablir la normalitat a Portocolom. També una especial menció als serveis municipals, tècnics, policia local, brigada, protecció civil, guàrdia civil, bombers i a totes les empreses i associacions que han posat a disposició les seves eines per davant qualsevol altra treball.

Transmetre l’agraïment a les institucions de les illes, Govern Balear i Consell de Mallorca així com la preocupació per part de l’Estat en posar les vies per rebre les ajudes com més aviat millor.

A tots els mitjans de comunicació que amb la seva difusió i preocupació han guiat als afectats a seguir les passes adequades. Les intervencions fetes als medis tant del batle com del seu equip de govern municipal han demostrat que en situacions d’emergència s’hi ha de ser i s’han de donar solucions amb prudència i realistes.

Campanya comerç

L’associació de comerciants de Felanitx llença la campanya ‘El teu comerç et duu a…’
Una iniciativa que es perllongarà fins al pròxim 14 de febrer, dia que se sortejarà un viatge. Les persones que comprin a un dels establiments adherits a l’associació de comerciants, participaran en el sorteig de forma automàtica. Per més informació podeu contactar amb la presidenta de l’entitat, Maria Vaquer al número 636822088.

Campanya donació sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca posa en coneixement de la ciutadania les properes campanyes de donació de sang al municipi.

Cas Concos – Centre Sanitari

Dimarts 24 de febrer de les 17:30h a 21h

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Beneïdes de Sant Antoni 2020

L’Ajuntament de Felanitx vol donar les gràcies a totes les entitats col·laboradores, a Creu Roja, grup de voluntaris de Protecció Civil, als Bombers de Mallorca, a l’Associació Espiadimonis, als comerciants de l’itinerari del Correfoc, a l’agrupació Abeniara que ha fet que les Beneïdes fossin, un any més tot un èxit, i a totes i a tots els ciutadans que han participat en els actes de Sant Antoni. Els participants que encara no han recollit els seus premis de les beneïdes de Felanitx poden passar per l’Ajuntament.

PREMIS CARROSSES
1.- Sa cuina de sa pagesia
2.- Es sequer de sant Antoni
3.- Ses cabrer des Puig de sa Figuera

PREMIS ANIMALS
1.- Alfons Hernández Monserrat
2.- Marga Vidal
3.- Victòria Núñez

PREMIS ESPECIALS ANIMALS
1.- Oques d’en Miquel d’es Cau
2.- Toni i Rafel Grimalt
3.- Associació Falconeria

PREMIS ESPECIALS CAVALLS
1.- Lluna i Biel Piña
2.- Toni Vidal
3.- Tomeu Rosselló

Concurs cartell RUA 2020

El jurat del concurs del cartell de la Rua 2020 ha donat a conèixer els premiats. Els treballs seleccionats seran exposats a la Biblioteca Municipal, de dia 4 fins 26 de febrer, ambdós inclosos.

El dibuix del cartell de SA RUA 2019 ha estat escollit entre els dibuixos realitzats per nins i nines que cursen estudis de primària en el centres educatius del municipi de Felanitx.

Els guanyadors són els següents:

1r premi: Núria Aceituno López, 6è A del CEIP Inspector Joan Capó

2n premi: Lucía Moreno Ferragut, 5è B de la Cooperativa d’ensenyament Es Lledoner.

3r premi: Andreu Maimó Estelrich, 5è CEIP Migjorn.

4rt premi: Candela Rico Cabo, 6è CEIP S’Algar.

5è premi: Damià Roig Rigo, 6è CEIP Reina Sofia.

El lliurament dels premis serà en acte públic, dissabte 22 de febrer, al Parc Municipal de Sa Torre, una vegada hagi finalitzat la desfilada de la Rua a Felanitx.

CARNAVAL 2020

RUETES

DIMECRES 19

Cas Concos

DILLUNS 17

Portocolom

DIJOUS 20

Felanitx

RUES

Cas Concos

DISSABTE 15

La concentració serà a les 15h i la sortida a les 15.30 h. S’iniciarà la desfilada des del carrer Metge Obrador, i recorrerà els principals carrers del poble fins arribar a Sa Farola.

Felanitx

DISSABTE 22

La concentració serà a les 15 h al carrer Guillem Timoner i la sortida a les 15.30 h.

Nou recorregut

Sortida Guillem Timoner, passeig Ernest Mestre, plaça Espanya, 31 de març, plaça de Santa Margalida, carrer Major, Miquel Bordoy, plaça Pax i carrer Bellpuig fins al Parc Municipal.

Els Dorsals numerats s’entregaran a l’Ajuntament en el moment de fer la inscripció que es pot fer fins divendres dia 14 de febrer, els que facin la inscripció tindran una ajuda de 100€ per carrosses, les comparses l’ajuda serà de 50 i les colles de manco de 10 persones de 25€

Els premis arriben fins els 800 euros, anima’t a parcitipar.

Altres celebracions

ES CARRITXÓ

DIUMENGE 2 febrer

A les 9h

Excursió pels camins de Son Negre

Passejada a peu, bicicleta o montura pels camins del nucli. A les 14h es durà a terme una paella popular

Agenda Cultural

FINS DIA 2 MARÇ

Casa Cultura Felanitx

Exposició ‘Pastoral’ de Jaume Prohens

A la sala Miquel Barceló es pot visitar l’exposició de l’artista felanitxer. Consta de 45 aquarel·les que mostren la visió de Prohens vers la nuesa del cos humà.