Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 14 de gener de 2020 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i tècniques que regiran l’adquisició de terrenys per a la construcció d’una nova escola d’infantil i primària al nucli de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el pròxim dia 27 de febrer de 2020 a les 14 hores.

Ajudes pagament taxa recollida fems

Serveis Socials posa a disposició dels ciutadans una reducció de la taxa per la recollida i eliminació de fems domiciliari. Aquesta sol.licitud es pot fer fins dia 31 de maig.

Beneficiaris:

– L’habitatge amb un sol resident, els ingressos del qual siguin iguals o inferiors a 1425 € mensuals.

– L’habitatge amb més d’un resident, els ingressos conjunts dels quals siguin iguals o inferiors a 1900 € mensuals.

No podran gaudir de la reducció de la taxa si qualsevol dels membres de la unitat familiar de convivència, és propietari o usufructuari de més immobles del que resideix.

Com demanar l’ajuda

A les oficines de serveis socials, documentació necessària: DNI, documents per acreditar els ingressos de la unitat familiar (pensions o certificat negatiu d’aquestes, declaració de la renda del 2018 o certificat negatiu d’aquesta), contracte de lloguer si escau, certificat de minusvalidesa si escau, i rebut de fems de 2019.

Horari d’atenció al públic:

FELANITX

De dilluns a divendres de 10:30 a 14:00 hores. Antiga Estació Enològica, Passeig Ramon Llull, 19. Tel.: 971582629

PORTOCOLOM

Dilluns i dimecres de 11:30 a 13:30 hores. Centre Cívic, Ronda Nadal Batle, s/n. Tel.: 971825239

S’HORTA I CAS CONCOS

Demanar cita prèvia a les oficines de l’antiga estació enològica o al centre cívic de Portocolom.

Bonificació fems

L’Ajuntament de Felanitx vol proposar, una vegada més, la possibilitat d’obtenir una bonificació als comerços, bars, restaurants i altres establiments que col·laborin en la recollida selectiva. Per tal d’aconseguir la bonificació, cada any s’ha d’omplir la sol·licitud de bonificació de la taxa de recollida de fems a l’Ajuntament de Felanitx (al servei d’informació) juntament amb una còpia del rebut de fems abans de dia 30 d’abril de 2020.

Campanya comerç

L’associació de comerciants de Felanitx vol posar en coneixement de tots els participants en la campanya ‘El teu comerç et duu a…’ que el sorteig del viatge es farà el pròxim dissabte dia 22 de febrer al Parc Municipal de Sa Torre. El guanyador del concurs es donarà a conèixer en donar els premis de la Rua.

II Diada solidària

El pròxim divendres 28 de febrer se celebrarà la segona diada solidària al Poliesportiu Guillem Timoner amb la participació de nins i nines de 5è infantil i 6è de primària. La recaptació dels participants anirà destinada a ASPANOB, associació de pares i mares de nins/es amb càncer

Les Amipas del municipi havien demanat que es fes de nou la jornada que se celebra coincidint amb la festa escolar unificada.

La Diada on hi haurà tot tipus d’activitats serà de 9 a 14h i per participar-hi és imprescindible haver realitzat la inscripció i haver entregat l’aportació.

Desplaçament:

Autocar gratuït a les 8:45h a la Plaça del Corso de Portocolom, al Ceip Migjorn de Cas Concos i a la Plaça de S’Horta. La tornada serà a les 14h

Agrair l’esforç als equips directiu del Ceip Migjorn, Ceip Reina Sofia i Ceip S’Algar per col·laborar amb el Centre d’Informació Jove i facilitar la participació dels nins i nines.

L’accés al Poliesportiu quedarà restringit als participants de la diada, no hi podran entrar ni adults ni infants sense haver fet la inscripció, les grades estaran obertes a tothom.

Campanya donació sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca posa en coneixement de la ciutadania les properes campanyes de donació de sang al municipi.

Cas Concos – Centre Sanitari

Dimarts 24 de febrer de les 17:30 a 21 h

Felanitx – Centre Sanitari

Dijous 20, divendres 21 i dilluns 24 de les 17:30 a 21 h

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Horari biblioteca Portocolom

A partir del mes de febrer l’horari tempora a la biblioteca és el següent:

Dimarts de 16:30 a 20 h

Dimecres 09:00 a 12:30 h

Dijous de 16:30 a 20 h

 

Rua Felanitx

DISSABTE 22

La concentració serà a les 15 h al carrer Guillem Timoner i la sortida a les 15:30 h.

Nou recorregut

Sortida Guillem Timoner, passeig Ernest Mestre, plaça Espanya, 31 de març, plaça de Santa Margalida, carrer Major, Miquel Bordoy, plaça Pax i carrer Bellpuig fins al Parc Municipal.

Hi haurà actuacions obligatòries a la Plaça Espanya, Plaça de Sa Font de Santa Margalida i Plaça Pax.

Al llarg del recorregut de la rua hi haurà instal·lats sanitaris portàtils a la Plaça Jaume II i Plaça Pax

FINS EL 24 FEBRER

Biblioteca Felanitx

Exposició cartells Rua 2020

El dibuix del cartell de SA RUA ha estat escollit entre els dibuixos realitzats per nins i nines que cursen estudis de primària en el centres educatius del municipi de Felanitx.

El lliurament dels premis serà en acte públic, dissabte 22 de febrer, al Parc Municipal de Sa Torre, una vegada hagi finalitzat la desfilada de la Rua a Felanitx.

Agenda Cultural

MOSTRA TEATRE

Aquest divendres comença la XI Mostra de Teatre d’hivern de Felanitx. Es durà a terme a la sala d’actes de la Casa de Cultura fins els 7 de març. Podeu adquirir les entrades per obra o amb un abonament per les cinc representacions.

OBRES

21 febrer, Llum Trencada a les 21h

23 febrer, Lovely a les 19h

28 febrer, Coloma a les 21h

6 març, Una flor no fa estiu a les 21h

7 març, La Malcontenta a les 21h

Compra tiquets al Centre Cultural

De dimarts a dissabte de les 18h a les 21h

Diumenge de 10h a 13h

Preu entrada 7 euros, abonament per les cinc obres 30 euros.

És un acte que compta amb la col·laboració del Circuit d’Arts Escèniques, del CACIM del Consell de Mallorca.

FINS 12 ABRIL

Exposicions Casa Cultura

Sala exposicions

‘Tot torna’ d’Adriana Meunié. L’artista exposa un recull de peces tèxtils fetes amb llana d’ovella.

Sala Miquel Barceló

‘Tierra Ardiente’ de Houria. Es recull un seguit de peces de ceràmica mediterrània fruit del viatge de l’artista per Europa i el món àrab.

FINS 27 MARÇ

V certamen poesia Miquel Bauçà

Fins el pròxim 27 de març està obert el termini per presentar les obres de poesia. Es poden consultar les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx, així com al Facebook del Centre cultural i de l’Ajuntament de Felanitx. El premi en metàl·lic està dotat de 1.000€ a més de la publicació de la primera edició de l’obra.