El passat 17 d’abril va finalitzar el primer torn del projecte REACTIVA Felanitx 2020. Aquest programa, amb un pressupost de 320.020,80 euros, ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del turisme Sostenible (ITS).

En motiu d’aquesta finalització es va fer un acte de cloenda per despedir a les persones treballadores que han estat fent feina a l’entitat durant els darrers 4 mesos. Aquestes persones s’han encarregat de fer feines de neteja i manteniment a espais públics del municipi i han desenvolupat tasques d’auxiliar administratiu a diferents departaments de l’Ajuntament.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha estat acompanyat de la regidora de formació i ocupació, Marta Cano i el regidor de comerç, Rafel Rubio per acomiadar al personal administratiu. Monserrat ha recordat que li hagués agradat que el programa s’ampliés a un any i que va remetre una carta a la presidenta per reclamar-li. A més ha agraït la tasca desenvolupada durant aquests quatre mesos.

Per part seva, la regidora de brigada municipal, Catalina Soler ha dirigit unes paraules als treballadors que han desenvolupat la seva tasca a la brigada. Soler els hi ha desitjat sort per trobar una nova feina i els ha encoratjat a continuar formant-se. Així mateix ha fet extensiva les paraules del batle que els hi hagués agradat aconseguit l’ampliació dels contractes.

Aquest divendres 23 d’abril, el Batle i membres de l’equip de govern, juntament amb la Directora del SOIB Pilar Ortiz, han donat la benvinguda a les 17 persones treballadores del segon torn del programa. En total, a través d’aquest programa l’Ajuntament contractarà un total de 41 persones.