Anunci

Substitut jutge de pau

De conformitat amb l’establert a l’art. 5 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau, fins a les 14 hores de dia 28 de juliol de 2021 es poden presentar sol·licituds que optin al nomenament de jutge de pau substitut de Felanitx. Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Felanitx. A la sol·licitud s’ha d’acompanyar una declaració jurada on es faci constar que l’aspirant compleix les condicions de capacitat i de compatibilitat per poder ocupar el càrrec.

Els aspirants han de complir els següents requisits:

-ser espanyol i major d’edat

-no trobar-se incurs en cap de les causes d’incapacitat establertes a l’article 303 de la Llei orgànica 6/1985, d’1 de juliol, del poder judicial.

Atenció públic Ajuntament

Els ciutadans que heu de fer qualsevol tràmit amb l’administració podeu assistir a l’Ajuntament sense cita prèvia, exceptuant per l’empadronament, cadastre i certificat digital que sí heu de fer-ho amb cita prèvia. Podeu sol·licitar-ho a la plana web de l’Ajuntament felanitx.org, o per via telefònica al 971580051.

Horari estiu biblioteques municipals

L’horari els mesos de juliol i agost a la biblioteca Joan Estelrich de Felanitx i la de Portocolom és de dilluns a divendres de les 09h a les 13h

Proves llengua catalana

La Direcció General de Política Lingüística ha previst la pròxima convocatòria de proves de llengua catalana per al gener de 2022.

Proves dels nivells A2, B1, B2 i C1

La inscripció es podrà fer presencialment o telemàticament a través del tràmit habilitat en la pàgina web de la Direcció General.

La previsió és la següent:

— Inscripció: mes de novembre de 2021
— Proves escrites i orals: mesos de gener i febrer de 2022

http://www.caib.cat/govern/organigrama/area.do?lang=ca&coduo=2390443

II campanya Mou Felanitx

Recordam a la ciutadania que ja poden descarregar-se els vals de la campanya d’estiu Mou Felanitx i que estaran en vigor fins al 31 d’agost. Per obtenir els vals de 5 i 10€ heu d’entrar a mou.felanitx.org i introduir les vostres dades sempre que sigueu residents al municipi i tingueu majoria d’edat.

Mostra de Vi

L’Ajuntament de Felanitx vol posar en coneixement de la ciutadania que la DO Pla i Llevant ha decidit suspendre l’acte previst per aquest dissabte 24 de juliol a Portocolom on es feia una mostra de tast de vi. Les mesures sanitàries estaven garantides i les bodegues participants no veien cap tipus de problema. Així i tot desde l’organització han considerat cancelar l’acte malgrat obtenir tots els permisos pertinents i comptar amb les garanties de seguretat.

Banderes festes Portocolom i Felanitx

L’Ajuntament de Felanitx vol agraïr als ciutadans i ciutadanes que han col·laborat a fer poble penjant les banderes que s’han entregat de forma gratuita tan a Portocolom com a Felanitx per les festes del Carme i Sant Jaume o les de Santa Margalida. Qui s’hagi quedat sense bandera a Portocolom, el pròxim any tornarem a fer-ne de noves. Així i tot en queden algunes de Felanitx que podeu passar a recollir per enramellar per les Festes de Sant Agustí.

VII CERTAMEN ARTS PLÀSTIQUES

El jurat del setè certamen d’Arts Plàstiques Ciutat de Felanitx, que per primera vegada s’ha cercat la paritat i s’ha aconseguit que la majoria siguin dones, el conformen la vocal del Consell d’Administració del Centre Cultural, Caterina Ramon; Margalida Estelrich, secretària de l’Associació Cultural Setmanari Felanitx; Joan Cabrer, guanyador de l’edició de 2020; Marta Grimalt Canals, vídeo artista enviada per l’Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears i Pilar Ribal, crítica d’art, comissària i vocal de l’Associació de Comissaris i Crítics d’Art de les Illes Balears. El guanyador es donarà a conèixer el pròxim 20 d’agost coincidint amb la Nitxdel’art 2021. Hi ha dos premis, un primer patrocinat per l’Ajuntament de Felanitx de 4.500€, i una exposició individual a la Casa de Cultura de Felanitx, i un segon patrocinat pel Setmanari de Felanitx de 2.000€.

Activitats d’estiu 2021

L’Ajuntament de Felanitx a través de l’àrea de Joventut té programades tota una sèrie d’activitats destinades a infants i joves a partir dels 3 anys i fins als 16.

Escoletes d’estiu

Fins al 9 de setembre escoletes a Felanitx, Portocolom i Cas Concos per les persones nascudes entre 2009 i 2017. Per més informació vos podeu dirigir a info@tempslliureprojectes.com o al telèfon 621348268

Les activitats seran diverses; tallers de treballs manuals, jocs tradicionals, esports, etc.

Colònies d’estiu

Aquestes van adreçades a nins i nines nascuts entre el 2010 i el 2013. Tendran lloc a la Colònia de Sant Jordi del 30 d’agost al 2 de setembre. Per més informació 630 74 87 62

Sortides d’estiu

Les sortides programades seran: Mallorca Warriors, sortida a cavall, Coasterring, Aquacity, Paddel Surf i Jungle Park. Aquestes sortides tendran lloc cada dimecres del mes de juliol i fins a l’11 d’agost. Per més informació 630 74 87 62

ESTIU 2021

FINS 1 AGOST

Sala Miquel Barceló – Casa Cultura, 20h

EXPOSICIÓ

‘Del mateix lloc’ a càrrec de Bàrbara Juan i Joan Sastre. Ho organitza el Centre Cultural de Felanitx
DIJOUS 22

Centre Cívic de Portocolom, 21h

CICLE XERRADES AL PORT

Conversa amb l’Associació de Barques Tradicionals de Portocolom a càrrec de Bartomeu Ramon Homar. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Inscripcions a turisme@felanitx.org o a l’oficina de Turisme de Portocolom de dilluns a dissabte de 10h a 14h

DIVENDRES 23

A les 24h castell de focs d’artifici

DISSABTE 24

El torneig de basquet 3×3 queda suspès com a conseqüència de les mesures sanitàries.

Poliesportiu Toni Peña, 21h

Concerts de Tribut a Hombres G i Ipops

Entrada gratuïta. Aforament limitat. Invitacions a www.ticketib.com o a l’oficina de Turisme de Portocolom de dijous a dissabte de 10h a 14h

DIUMENGE 25

Voltants moll comercial, 09h

Pescada popular infantil sense captura. Modalitat grumeig

Sant Jaume, apòstol i patró del Port

Parròquia del Carme de Portocolom, 11h

Eucaristia solemne

Moll comercial, 17h

Pal ensabonat

Trobada de pintors novells i mercadet d’art i artesania

La trobada canvia d’ubicació per motius aliens a l’Ajuntament, se celebrarà al pàrquing de la plaça de Cas Corso a les 18h. Inscripcions i informació al telèfon 676 49 85 89 (Maricarmen Quetglas)

XV Milla Urbana de Portocolom

Moll comercial, 18h

Informació: tel: 663860928

mail: popesportsinfo@gmail.com

Concert extraordinari de la Banda de Música de Felanitx

Sa Bassa Nova, 22h

Entre Llums i Ombres

Aforament limitat, reserves a www.ticketib.com

DILLUNS 26

Parròquia del Carme de Portocolom, 21h

Concert de la Coral de Felanitx

Entrada gratuïta. Aforament limitat. Invitacions a www.ticketib.com o a l’oficina de Turisme de Portocolom de dilluns a dissabte de 10h a 14h

DIMECRES 28

Centre Cívic Portocolom, 21h

Cicle de xerrades de l’estiu al Port

Closos 25 anys després 1996/2021

Aforament limitat. Entrada gratuïta. Inscripcions al correu turisme@felanitx.org o a l’oficina de Turisme de Portocolom de dilluns a dissabte de 10h a 14h

DIJOUS 29

Aparcament de la Plaça des Corso, 19:30h

Jornada infantil, activitats de ludoteca Mons de colorins i música

Sa Bassa Nova, 20:30h

MÀGIA

Espectacle de màgia amb el Màgic Cloquell

Aforament limitat reserva d’entrades a www.ticketib.com

DIVENDRES 30

Plaça des Comerç de Portocolom, 21h

I Festival Líric de Portocolom

«Con mi Dolor a Solas»

Organitzat per Euroclàssics i Ajuntament de Felanitx amb el patrocini de l’Ajuntament i Consell Insular de Mallorca. Aforament limitat. Venda d’entrades a l’oficina de Turisme de Portocolom o a la Casa de Cultura. Preu: 5 euros a benefici de Joan Ojeda (per aconseguir un caminador)