Carta a la ciutadania

Des de l’Ajuntament de Felanitx i una vegada finalitzades les festes de Sant Agustí vos volem agrair a totes les ciutadanes i ciutadans del municipi de Felanitx el comportament exemplar que heu tingut durant els deu dies de festes dedicats a Sant Agustí.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat i en representació de l’Ajuntament de Felanitx vol felicitar-vos “per la comprensió, per les mostres de gratitud, les lloances i crítiques fetes en el desenvolupament dels actes festius”

La regidoria de festes juntament amb la de cultura i esports ha fet un esforç pel que fa a l’organització en un temps complicat i en el qual s’ha demostrat que si hi ha ganes, entre tots, podem celebrar actes amb seny i responsabilitat.

L’equip de govern agraeix a tots els que han participat i col·laborat a fer-ho possible, protecció civil, voluntaris, brigada, policia local, guàrdia civil, membres de seguretat, associacions, artistes al parc i en la nitx de l’art, cavallets, dimonis, caparrots, gegants, coral i banda de música de Felanitx. Els actes que s’han realitzat han estat degudament controlats l’aforament, la distància, la mascareta, tenim unes instal·lacions on s’ha pogut realitzar tot el previst. Els felanitxers i felanitxeres heu demostrat que podem fer festa, controlada, amb seny, sense botellada i segurs respectant a l’altra en tot moment.

Gràcies a tots i totes i fins al pròxim Sant Agustí.

Cursos català

En aquesta convocatòria de setembre de 2021 a gener de 2022 s’ofereixen cursos presencials, virtuals, semipresencials i a distància. Termini d’inscripció: de l’1 al 10 de setembre de 2021

Presencials o virtuals

Nivells: A1, A2, B1

Durada: 80h

Sessions: Tres sessions setmanals presencials o virtuals

Semipresencials

Nivells: B2, C1, C2

Durada: 35h presencials

Sessions: Una sessió setmanal presencial

A distància

Nivells: B2, C1, C2 i LA

Durada: 80h de dedicació

Sessions: Treball d’autoformació i sessió quinzenal de pràctica de conversa.

AVÍS! Si voleu obtenir un títol oficial de català, us heu de presentar a les proves de la Direcció General de Política Lingüística (dgpoling.caib.cat).

Donació de sang

Propera campanya de donació de sang al municipi

Portocolom

Dilluns 13 setembre – 16:30h a 21:30h

AAVV Avinguda Cala Marçal, 15

Felanitx

Dimarts 14 i dilluns 27 setembre – 16:30h a 21:30h

Estació Enològica

Atenció públic Ajuntament

Els ciutadans que heu de fer qualsevol tràmit amb l’administració podeu assistir a l’Ajuntament sense cita prèvia, exceptuant per l’empadronament, cadastre i certificat digital que sí heu de fer-ho amb cita prèvia. Podeu sol·licitar-ho a la plana web de l’Ajuntament felanitx.org, o per via telefònica al 971580051.

Horari biblioteques municipals

Biblioteca Joan Estelrich de Felanitx

Dilluns a divendres

Matí: 09h a 13

Horabaixa: 16h a 20h

Biblioteca de Portocolom

Dilluns a divendres

Horabaixa: 16:30h a 20h

Dimecres de les 09h a 12:30h

Horari Col·lecció Museogràfica Fundació Cosme Bauçà

Fins el pròxim dimarts dia 7 de setembre la Fundació estarà tancada.

L’horari és de dimarts a dijous de 09h a 14h, dimecres de 16h a 20h i els diumenges de 10h a 14h

Fems, recollida selectiva i deixalles

 • Recollida domiciliària fems
  Es realitza amb normalitat, cada dia excepte els dilluns.
 • Contenidors de reciclatge
  Es pot anar sense problema com de costum respectant, si trobau a més persones, manteniu les distàncies de seguretat.
 • Comerços

Dilluns i dijous: paper
Dimarts i divendres: envasos
Dimecres i dissabte: vidre
Diumenge: sense servei

 • Horari punt verd Portocolom
  Dilluns tancat
  Dimarts de 16h a 20h

  Dimecres a dissabte de10h a 14h i de 16h a 20h

Diumenge de 10h a 14h

 • Fundació Deixalles

Dilluns tancat

Dimarts a divendres de 09h a 14h i 16h a 19h
Dissabte i diumenge de 9:30h a 13:30h
Voluminosos
Podeu telefonar al 900 772 211 en horari d’obertura

Recordau que està prohibit deixar o abocar residus fora de l’horari establert i que pot suposar una sanció de fins a 750€

Reciclatge càpsules cafè

El consistori té instal·lats dos contenidors, un a Deixalles Felanitx i l’altra al Punt Verd de Portocolom perquè la ciutadania pugui dur les càpsules de cafè, d’alumini i plàstic, plenes o buides per ser degudament reciclades. Si un establiment està interessat en sol·licitar un contenidor ho pot fer a través del mail mediambient@felanitx.org Recordar a les persones que ho vulguin demanar que es passaran a recollir les càpsules una vegada al mes.

Felanitx emprèn

L’Ajuntament de Felanitx a través de l’àrea de Desenvolupament Local vos ofereix el servei d’orientació i assessorament per a la creació d’empreses i d’autoocupació. ‘Felanitx emprèn’, és un servei gratuït dirigit a totes aquelles persones amb inquietuds emprenedores i interessades en dur a terme el seu projecte empresarial a Felanitx. Vos podeu posar en contacte si voleu informació als següents telèfons, 871 987 819 – 638 059 133 o via email, felanitxempren@felanitx.org

Renovació demanda ocupació

La renovació de la demanda d’ocupació de les persones que estan inscrites com a demandants de feina al SOIB deixarà de ser un tràmit automàtic. Això vol dir que és la pròpia persona interessada la que haurà de fer el tràmit. Aquest, però, no podrà fer-se de manera presencial com es feia anteriorment , sinó que s’haurà de realitzar de manera telemàtica a través d’alguna de les següents vies:

 • A través del web del SOIB. Es posarà un enllaç a on es podrà consultar la data de renovació i fer el tràmit de renovació (sense necessitat de disposar d’usuari i contrasenya SOIB, bastarà amb la data de naixement i el número de DNI)
 • Telefonant al 012 o 971 22 57 91
 • A través de l’APP mòbil SOIB

Ampliació horari atenció telefònica SEPE

El servei públic d’ocupació estatal, SEPE amplia el seu horari d’atenció telefònica 971998798

De dilluns a divendres de 09h a 14h i de dilluns a dijous de 15:30h a 18h

Una prestació que serveix per demanar informació general, drets dels treballadors, documentació , informació personal de l’estat dels expedients, represa de prestacions contributives, modificació de dades bancàries, comunicacions i autoritzacions de sortides a l’estranger o comunicar baixes per col·locació.

Banderes enramellar Cas Concos

S’acosten les festes de Sant Nicolau de Tolentí de Cas Concos, tots els ciutadans que vulguin banderes per enramellar el poble podeu passar a recollir-les el dimecres 8 i dijous 9 de setembre entre les 09h i les 13h al Centre Cívic de Cas Concos.

AGENDA

FINS 3 D’OCTUBRE

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA

Casa Cultura, 21h

VII CERTAMEN ARTS PLÀSTIQUES CIUTAT DE FELANITX

A la sala d’exposicions, obres seleccionades del VII Certamen d’Arts Plàstiques Ciutat de Felanitx.

A la sala de Miquel Barceló, “Pasados Robados” de Nauzet Mayor. Pintura.

Exposicions obertes fins dia 3 d’octubre.

SETEMBRE

DIVENDRES 3

Parc Municipal de sa Torre, 20:30h

DEMOSTRACIÓ DE BALL ESPORTIU

DISSABTE 4

Plaça d’Espanya, 21h

TALLER BALL LÍNIA

Música i animació amb Joan i Cati. Els organitzadors vos conviden a venir vestits de blanc amb un detall groc o taronja. El ball es realitzarà amb mascareta.

DIADA DE NETEJA

Carrer Churruca, 08h

Clean Felanitx amb la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx i Blue Bay Hotels ha organitzat una jornada de neteja al voltant de l’Hotel Belsana. Totes les persones interessades en participar de forma voluntària poden presentar-s’hi a les vuit del matí.

DIMARTS 7

Casa de Cultura, 20h

PRESENTACIÓ LLIBRE

On és Saorsa’ de Joana Maria Mallol Mestre, guanyadora del VI Certamen de poesia Miquel Bauçà 2021. El llibre de poemes l’edita AdiA Edicions.