L’Ajuntament de Felanitx impulsa la I Mostra de Teatre Infantil i Familiar amb quatre representacions entre el 20 de gener i l’11 de febrer. A més de representacions teatrals a les escoles de tot el municipi els mesos de març i abril.

El Centre Cultural Felanitx de l’Ajuntament de Felanitx ha preparat un programa amb quatre propostes a partir d’infants de 2 anys i què, per tant, van dirigits a un públic familiar. Totes les representacions es faran a la sala d’actes de la Casa de Cultura de Felanitx.

La primera proposta serà aquest mateix dissabte amb La pingüina viatgera. Una obra de teresetes de La Fornal i que va dirigida a infants entre 2 i 7 anys.

El 28 de gener serà el torn de La deixalleria, una representació de teatre gestual de Té a tres i que també és per a infants de 2 a 7 anys.

El 4 de febrer Na Marina i el misteri de les profunditats de Giraombres (Teatrix) amb teatre d’ombres serà la tercera proposta d’aquesta primera mostra.

L’11 de febrer arribarà la darrera representació per a tots els públics amb El gran aniversari, una obra de Gran Cassanyes amb màgia, clown i mentalisme.

La batlessa de Felanitx i delegada de Cultura, Catalina Soler, ha manifestat que “aquesta és una reivindicació de la societat felanitxera. Tenim la Mostra de Teatre d’hivern, un teatre per a adults i que funciona molt bé dins el mes de març, i ara és el torn dels infants i les famílies”. Soler afegeix que “confiam en la seva bona acollida i convidam a pares, mares i nins i nines que participin i després ens puguin fer suggeriments de les obres que més agraden o menys i poder, d’aquesta manera, millorar per a una segona edició”.

Soler també explica que “hem fet una entrada simbòlica de dos euros per a poder controlar l’aforament i aquests doblers aniran íntegrament a benefici de DACESMA de Felanitx”.

A més d’això la tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Felanitx, Anna Rovira ha explicat que “a més d’aquestes quatre propostes hi ha una segona part de la mostra que fa dirigida als centres escolars de tot el municipi i que podran gaudir de l’obra Bàmbol i Palangana de Malvasia Produccions. Aquesta és una obra per a nins de 6 a 11 anys”. “Hem començat amb aquesta proposta per primària i cada centre decidirà els grups i les aules que participin d’aquesta iniciativa”. Rovira assegura que “el nostre objectiu és apropar els nins al teatre”.

Aquesta I Mostra de Teatre Infantil i Familiar compte amb el suport del Circuit d’Arts Escèniques de Mallorca del Consell de Mallorca i les entrades simbòliques i solidàries de dos euros ja es poden aconseguir a www.ticketib.com.