Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 4 d’octubre va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de prescripcions tècniques, que regiran la contractació del servei de teleassistència domiciliària. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 26 d’octubre a les 14 hores.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 20 de setembre va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques, que regiran la contractació del servei d’una assegurança de responsabilitat civil general i patrimonial de l’Ajuntament de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 24 d’octubre a les 14 hores.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 27 de setembre va aprovar el plec de clàusules administratives particulars, el qual inclou la classificació especificada en l’informe tècnic de dia 22 d’octubre de 2022, que regirà la contractació de les obres de reforma dels carrers Port de Palos i El Salvador de Portocolom. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 20 d’octubre a les 14 hores.

Presentació projecte Rocabertí

Posam en coneixement de la ciutadania, especialment dels veïns dels carrers Dameto, Núñez, Rocabertí, Passeig Joan Estelrich i voltants, que el pròxim dijous 20 d’octubre a les 20h a la Casa de Cultura de Felanitx es presentarà el projecte de remodelació de la zona.

Fira del Pebre Bord Felanitx 2022

El pròxim diumenge 23 d’octubre Felanitx celebra la gran fira del Pebre Bord. S’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per les paradetes que s’instal·laran al llarg del recorregut de la fira pels carrers de Felanitx. També està obert el termini de presentació de sol·licituds per les empreses felanitxeres que vulguin mostrar el seu producte a les carpes que s’instal·laran al Parc Municipal de Sa Torre en la Mostra Empresarial.
El període de presentació de sol·licituds és fins dia 17 d’octubre en el cas de les paradetes i fins dia 19 les empreses que podran optar a una carpa dins la Mostra Empresarial que es farà dissabte i diumenge al Parc.
La inscripció de participació s’haurà de fer per correu electrònic: adl@felanitx.org

Recordam que la fira de diumenge es tot el dia de les 07h fins les 19h

Pagament de tributs exercici 2022

Termini voluntari entre 1 d’octubre i 1 de desembre de 2022

Es posen a cobrament els imposts de béns immobles, activitats econòmiques, vehicles de tracció mecànica, taxes municipals i vedats de caça.

Recordau que els avisos ja no arriben per correu ordinari a casa vostra, els podeu aconseguir de la següent manera:

Per INTERNET:

  • Amb el codi de contribuent, DNI electrònic, certificat digital o Cl@ve, a través del Carter Virtual (www.atib.es > Carter virtual).
  • A través del Servei de Consultes i suggeriments (www.atib.es > Consultes i suggeriments). De forma presencial
  • A l’oficina de recaptació de l’ATIB situada al carrer Ernest Mestre, 26, 07200 Felanitx. Horari de dilluns a dijous laborables, de 8.15 a 14,00 hores i de 15.15 a 16.45 hores Divendres laborables, de 8.15 a 14.30 hores
  • A qualsevol oficina de recaptació de tributs locals de l’ATIB (es poden consultar les dades i els horaris de les oficines a www.atib.es > Tributs locals > Oficines de recaptació, o telefonant al 971 717 000). Sol·liciteu cita prèvia, que podeu fer per Internet (www.atib.es > Cita prèvia) o telefonant al 971 678 404.

FORMES DE PAGAMENT:

  • Per Internet, en www.atib.es > Tributs locals > Pagament de tributs locals de cobrament periòdic, mitjançant el servei de banca electrònica de les entitats col·laboradores en el pagament telemàtic o amb targeta de crèdit o de dèbit, amb independència de l’entitat que l’emeti.
  • A qualsevol oficina de les entitats bancàries col·laboradores següents: CaixaBank; Banca March; BBVA; Bankia; Banco Santander; Targobank; Banc Sabadell; Colonya, Caixa de Pollença; Cajamar – Caja Rural; Ibercaja; Deutsche Bank.
  • En els caixers automàtics de CaixaBank, BBVA i Bankia.

REBUTS DOMICILIATS:

El càrrec en compte dels rebuts domiciliats en una entitat bancària es farà a partir del 17 de novembre.

Marketing digital

El pròxim dilluns 17 d’octubre a les 10:30h a la biblioteca Joan Estelrich de Felanitx es realitzarà una formació de tècniques de venda. Les persones interessades en assistir podeu apuntar-vos de forma gratuïta a cambramallorca.com

Formació digitalització

El pròxim dilluns 24 d’octubre entre les 10h i les 12h a la biblioteca Joan Estelrich de Felanitx es du a terme una formació per a persones interessades en aprendre a digitalitzar el seu negoci. Mallorca Activa amb col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx impartirà una jornada de formació per ajudar-vos a digitalitzar el vostre negoci. Amb el curs totalment gratuït podeu aprofitar tots els avantatges de la digitalització i coneixereu les eines per treballar en aquest camp. Apuntau-vos a través del següent enllaç: https://forms.gle/KPGAxF335D5ESCDA8

Espai nadó i espai de joc nadó

L’Ajuntament de Felanitx a través de l’àrea d’educació reprèn els tallers d’espai nadó i de joc que s’inicien aquest mes d’octubre. Recordam que és un espai d’acompanyament a la maternitat i paternitat dirigit a famílies que esperen un nadó i a les que tenen un infant de 0 a 12 mesos.

Si teniu qualsevol dubte o per fer les inscripcions ho podeu fer al correu electrònic marta.cano@felanitx.org

AGENDA

DIVENDRES 14

Poliesportiu Guillem Timoner, 19h

INAUGURACIÓ FELANITX TECH WEEKEND

Al llarg de tot el cap de setmana hi ha aquest espai d’intercanvi i cooperació per al foment de la cultura de la innovació tecnològica. Felanitx GameJam, Lan Party, tallers per infants. Consultau les activitats al web www.felanitxtechweekend.com

DIUMENGE 16

Fundació Cosme Bauçà, 10h

TALLER RETRAT

“Gravam la llum. Taller de retrat amb càmera de plaques” per adults i joves a partir de 12 anys. L’activitat anirà a càrrec del fotògraf Gaizka Taro que ens mostrarà com es feien fotografies a principis del segle XX. Places limitades. Inscripcions: fundaciocosmebauca@gmail.com o al 608452977

DIVENDRES 21

Biblioteca Portocolom, 18h

CONTACONTES

«Biblioburro» a partir de 3 anys. Inscripció prèvia a bibliotecaportocolom@felanitx.org o al telèfon 971826040

DILLUNS 24

Biblioteca Joan Estelrich Felanitx, 18h

CONTACONTES

«La muntanya de llibres més alta del món» a partir de 3 anys. Inscripció prèvia a biblioteca@felanitx.org o al telèfon 971524021

EXPOSICIÓ CASA CULTURA

“Paisatges de la memòria”. Exposició de pintures de l’artista felanitxera vers el Calvari, un viatge iniciàtic de records i colors. Es pot visitar fins dia 13 de novembre.