Passeig i mirador Portocolom
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Felanitx, en sessió ordinària realitzada el dia 25.06.2024 va aprovar inicialment el Projecte bàsic i d’execució per a la construcció d’un passeig i mirador al carrer Far, 5 de Portocolom.
De conformitat amb l’article 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears se sotmet a informació pública pel termini de 15 dies hàbils comptat des de la data de la darrera publicació, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la seu electrònica de l’Ajuntament de Felanitx (ajfelanitx.eadministracio.cat), a la qual també es pot accedir a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org), perquè qualsevol persona pugui presentar les al·legacions o els suggeriments que consideri oportuns.

Auditori
S’han presentat un total de set empreses per a dur a terme la redacció del projecte de reforma de l’Auditori Municipal. En aquest moment el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament està a l’espera dels terminis oportuns per a obrir els diferents sobres i d’aquesta manera poder posar en marxa la redacció del projecte de reforma.

Canal de Whatsapp
L’Ajuntament de Felanitx ha posat en marxa un nou servei d’informació als ciutadans. Es tracta d’un canal de whatsapp que servirà per informar als veïns de qualsevol acte o incidència que hi pugui haver en el municipi. Aquells veïns que hi vulguin accedir ho poden fer escanejant amb el seu telèfon el codi QR adjunt.

Sala-Museu Miquel Ferrer
Les Religioses Terciàries Trinitàries fundades el 1810 a Felanitx volen fer saber que al convent del Carrer Morei número 10 de Felanitx és pot visitar la Sala-Museu Històric-Religiós. Un espai obert a la comunitat i al públic en general en el següent horari:

Dimecres, Divendres i Diumenges
DE 10.00 A LES 16.00 HORES
Contacte d’atenció: Telèfon 690 959 028 o correu: mirandaespi56@yahoo.es

Nova aturada de bus a Portocolom
Fa uns dies va entrar en funcionament la nova aturada de bus del TIB.

La nova parada és al carrer Vapor Santueri a la línia 428 a Portocolom per viatjar cap a Portocristo i Cala d’Or:

  • Vapor Santueri 1: per viatjar en sentit Portocristo.
    Vapor Santueri 2: per viatjar en sentit Cala d’Or.

Solar a s’Horta
La Junta de Govern Local del passat dia 18 de juny de 2024 va aprovar les bases del concurs que ha de regir la contractació del lloguer d’un solar a s’Horta destinat a aparcaments públics. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i del Departament de Contractació de l’Ajuntament de Felanitx. El termini finalitza el proper dia 9 de juliol de 2024 a les 14 hores.

Cursos Idiomes
El CEPA Sud amb seu a l’IES Damià Huguet de Campos ha presentat la seva oferta d’idiomes pel pròxim curs. Ara ja s’ha obert el procés de preinscripció i les classes s’ha previst que puguin començar el primer d’octubre. Els cursos que s’oferiexen corresponen a Anglès; A1 (EOI), A2 (EOI), B1 i B2. Alemany; nivells A1 (conversa adreçat al sector turístic), A2, B1. Francés i Italià; nivell A2. Català; Nivell A1 (acolliment linguïstic), A2 (EOI), B1 (EOI), B2, C1 i C2. Castellà per a estrangers; nivells A2, B1 i B2.
Així mateix al web cepasud.cat es pot consultar l’oferta dels altres ensenyaments: ESPA (graduat de secundària); Accés UIB majors de 25 anys i accés a CFGS; EI (alfabetització); Capacitació digital (diversos nivells).

AGENDA

5 DE JULIOL

DE 18.00 h A 2.00 h

ACTES ORGULL LGTBI
Plaça de Santa Margalida

A LES 20.30 H

CRIDA a càrrec de Jaume Canet
Plaça de Santa Margalida

A LES 21.30 H.

VIII FESTIVAL JAZZ DE MAR AMB CARME CANELA I JAUME LLOMPART

A LES 23.00 H

PROJECTE EMERGEIX D’ENRIC FUSTER

Al mollet d’en Pereió de Portocolom.

6 DE JULIOL

A LES 10.00 H

JORNADA DE L’ORGULL

EXPOSICIÓ “40 ANYS DE LLUITA LGTBI”

11.00 H

PERFORMANCE A CÀRREC DE DANI GARCÍA CAMALEON

12.00 H

VERMUT

A les portasses de l’Hospici.

21.00H

VIII FESTIVAL DE JAZZ DE MAR: WHEN THE ROBIN SINGS.

23.00 H

JULIÁN SÁNCHEZ, DAAHOUD SALIMI BORI ALBERO. TRIPLANETAS.
Mollet d’en Pereió de Portocolom.

7 DE JULIOL

A LES 20.30 H

VIII FESTIVAL JAZZ DE MAR. Alabaix Big Band amb Toni Vaquer.
Mollet d’en Pereió de Portocolom.

9 DE JULIOL

A LES 21.00 H

XERRADES D’ESTIU AL PORT. 40 anys de la Penya San Mamés
Centre Cívic de Portocolom.

10 DE JULIOL

A LES 20.00 H

XERRADES D’ESTIU AL PORT. La història del turisme a les Illes Balears a càrrec d’Antoni Janer.
Biblioteca sa Sínia.

11 DE JULIOL

A LES 21.30 H

CONCERT D’ESTIU AMOR SONOR. Cor de Cambra del Conservatori de Felanitx.
Església Nostra Senyora del Carme de Portocolom.