SOIB JOVE: QUALIFICATS – ENTITATS LOCALS 2022

El passat 14 d’octubre l’Ajuntament de Felanitx inicià el programa Felanitx- Joves Qualificats 2022, emmarcat dins la convocatòria del SOIB JOVE: QUALIFICATS – ENTITATS LOCALS 2022.

Aquest programa, amb un pressupost de 169.593,00 euros, dels quals el SOIB en subvenciona 165.491,00€ i l’Ajuntament n’aporta 4.102,00 euros, ha estat promogut pel SOIB i compta amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

El projecte ha permès la contractació de 5 joves, amb titulacions universitàries diverses, durant un període de 12 mesos.

El batle Jaume Monserrat i la regidora de desenvolupament local Marta Cano, han donat la benvinguda als joves i els han encoratjat a iniciar aquest projecte amb il·lusió. Aquesta oportunitat els permetrà adquirir noves competències i una primera experiència professional que els servirà d’inici per tenir un futur professional qualificat.

Així, el programa ha permès la incorporació d’una persona graduada en magisteri d’educació primària al departament de Joventut, un graduat en ADE i un en Economia als departaments de secretaria i intervenció, respectivament, i per últim, dues persones graduades en història destinades a l’arxiu i a la biblioteca municipal.