L’Ajuntament de Felanitx es ben present aquests dies a la fira turística World Travel Market de Londres. El regidor de Turisme, Toni Peña hi assistiex al costat de la tècnica i responsable de Turisme, Cati Bestard. Allà han treballat en la difusió del patrimoni i l’oferta que té el municipi.

Avui, segon dia de la fira, el Consell de Mallorca ha presentat en el marc de la World Travel Market de Londres el Compromís de Turisme Responsable de Mallorca. Una proposta a la qual s’hi ha adherit l’Ajuntament de Felanitx mitjançant la signatura del regidor de Turisme, Toni Peña.

Aquesta proposta o compromís és un manifest que suposa una perspectiva nova en el disseny estratègic del turisme a Mallorca i que implica tots els elements del sector, així com els residents i els turistes que ens visiten. Aquest compromís vol suposar un canvi de model de promoció, comunicació i gestió de marca. El regidor de Turisme ha explicat que “aquesta és una aposta de futur del Consell de Mallorca pel posicionament de la marca i continuar liderant i estant al capdavant com una de les millors destinacions del món. Un compromís al qual Felanitx s’hi havia de sumar”.

El manifest ja ha rebut el suport dels principals agents i operadors turístics del Regne Unit i ha tengut una acollida excel·lent. L’Organització Mundial del Turisme, a través de la seva directora executiva, Natalia Baiona, ha estat la primera entitat a signar l’adhesió al Compromís de Turisme Responsable de Mallorca.

L’OMT, com a ens de lideratge i suport al sector en la promoció del coneixement i les polítiques de turisme a tot el món, s’ha convertit d’aquesta manera en el primer signant del pledge de Mallorca.

Una signatura i un compromís que també ha assumit l’Ajuntament de Felanitx.

Més informació: www.mallorcapledge.com.